SlimAgent

Ohitus pääsisältöön »

SlimAgent tuotteita on helppo tilata suoraan tuotesivuilta! Voit valita ostoksesi kaikessa rauhassa Sinulle sopivana ajankohtana. Toimitus on nopea ja yli sadan euron SlimAgent maksaa postimaksut puolestasi. Tervetuloa palveluun!
Etsi sivustolta

Sijaintisi on:

Toimitusinfo

SlimAgent tuotteita on helppo tilata suoraan tuotesivuilta! Uusia tuotteita lisätään viikottain. Valitse ostoksesi kaikessa rauhassa sinulle sopivana ajankohtana. Myymme vain tuotteita, joita on varastossa. Tervetuloa palveluun!

Info

SlimAgent palvelee Sinua luotettavasti ja turvallisesti vartalon muotoiluun ja slimmaukseen keskittyneillä tuotteillaan. Tuotteita ei ole sidottu yksittäisiin merkkeihin tai valmistajiin, joten valikoima on mielenkiintoinen ja vaihteleva. Tuotevalikoimaa päivitetään asiakkaiden toiveet ja tarpeet huomioiden. Rekisteröityneenä asiakkaana Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uusiin tuotteisiin ja saat halutessasi ennakkotiedotteet uusista tuotteista. SlimAgent etsii puolestasi tuotteita ja uutuuksia maailmalta sekä kotimaasta, ja esittelee ne Sinulle verkkokaupassa. Tuotteet toimitetaan nopeasti Suomessa sijaitsevasta varastosta. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on heti käytössäsi. Voit kysyä kaikista tuotteisiin ja toimitukseen liittyvistä palveluistamme info@slimagent.fi Kaupan luotettavuuden takaa Paytrail Oy.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postipakettina riippuen lähetyksen koosta. Postipaketit voit noutaa postin saapumisilmoitusta vastaan. Kun tilaat tuotteita lahjaksi, muistathan mainita tästä erikseen ja ilmoittaa lahjansaajan nimen ja täydellisen osoitteen. Voit tehdä tilauksen myös sähköpostilla ympäri vuorokauden. Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksesta sekä tiedon kun tuote on postitettu.

Hinnat ja toimituskulut

Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV 24%.

Toimituskulut, sisältäen käsittely- ja pakkauskulut sekä ALV on 5,95€/tilaus riippumatta tuotteiden määrästä.

Yli 100 euron tilauksista SlimAgent maksaa kaikki toimituskulut puolestasi.

Kuljetusvauriot

Jos tuotteita on rikkoutunut kuljetuksen aikana, tulee siitä täyttää vahinkoilmoitus 14 päivän kuluessa lähimmässä postitoimipaikassa. Rikkoutuneet tuotteet ja lasku tulee ottaa mukaan. Vahinkoilmoituksen saavuttua Sinulle lähetetään uusi tai korvaava tuote rikkoutuneen tilalle. Nopeutat uuden tuotteen lähettämistä, kun pyydät postia lähettämään vahinkoilmoituksen kopion meille.

Virheellinen tuote tai toimitus

Mahdollisen virheen sattuessa Sinua pyydetään ystävällisesti ottamaan välittömästi yhteyttä info@slimagent.fi tilanteen korjaamiseksi mahdollisimman pian.

Palautukset

Asiakkailla on postimyyntiä koskeva palautusoikeus. Ota yhteyttä infoon ennen palautusta saadaksesi tarkat palautusohjeet ja osoitetiedot. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja uudelleen myyntikuntoinen, samassa kunnossa kuin se on ollut toimitettaessa. Tuotteeseen kiinnitettyjä tarroja, sinettejä ja tuoteselostelappuja ei saa irrottaa. Palautuksen postikulut maksaa lähettäjä. Sukkia, sukka- ja alushousuja sekä hoitotuotteita ei voi palauttaa muuten kuin ainoastaan avaamattomat pakkaukset . Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksena, veloitamme kuluina aina vähintään 25% tuotteen hinnasta. Palautettavan tuotteen oheen voi liittää palautuksen syyn, sekä tilinumeron, jonne tuotteen hinta palautetaan. Virheellisen tuotteen tai SlimAgentin tekemästä virheestä johtuvan palautuksen korvaa SlimAgent. SlimAgent- verkkokauppatoiminta perustuu hyvään asiakaspalveluun ja rehelliseen kaupankäyntiin. Asiakkailtamme odotetaan vastavuoroisesti rehellistä ja toimivaa yhteistyötä. Palautusaika on 14vrk.

Asiakkuus

Asiakassuhde SlimAgentin kanssa syntyy, kun asiakas tilaa tuotteita tai rekisteröityy nettikaupan käyttäjäksi. Asiakassuhde päättyy tietyn ajan kuluessa siitä, jos asiakas lopettaa tuotteiden tilaamisen. Voit myös päättää asiakassuhteesi pyytämällä tietojen poistamista listoilta. Mikäli asiakas käyttää väärinkäytöstarkoituksessa toisen asiakkaan asiakasnumeroa tai muutoin tahallisesti toimii vahingoksi, SlimAgent pidättää oikeuden olla hyväksymättä henkilön tilauksia (ostokielto). Ostokielto voidaan asettaa esimerkiksi jos asiakas jättää määräaikana lunastamatta tilaamansa lähetykset, luo tarkoituksella itselleen useita asiakasnumeroita tai muuten toimii epäasiallisella tavalla.

Tietosuoja

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Verkkokauppa SlimAgent (y-tunnus:2309900-7 ) www.slimagent.fi

Rekisteriasioita hoitaa

Slim Agent puhelin 0458624652, sähköposti info@slimagent.fi

Rekisterin nimi

Verkkokauppa SlimAgentin asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt SlimAgent verkkokaupan asiakkaaksi.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on SlimAgent verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden lähetysten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää SlimAgent verkkokaupan toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää SlimAgent verkkokaupan omissa rekistereissä uutiskirjeiden kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: * Henkilön etu- ja sukunimi * Sähköpostiosoite * Postiosoite * Puhelinnumero * Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta SlimAgentin ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää SlimAgentin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee SlimAgentin salasanasuojatulla palvelimella. Antamiasi henkilötietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hallinnoimiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, Joustoraha, Collector, Klarna, PayPal, Paytrail-tili sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, SlimAgent toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.


Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.


 • Paytrail Oyj
 • Y-tunnus: 2122839-7
 • Lutakonaukio 7
 • 40100 JYVÄSKYLÄ
 • Puhelin: 0207 181830
 • Verkkopankit

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  Joustoraha

  Joustoraha on suomalainen palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty. Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 5€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 5€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa. Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.joustoraha.fi

  Ennakkomaksu

  Erikseen sopien maksun voi myös maksaa ennakkomaksuna pankkitilillemme. Tällöin lähetämme tavarat maksun saavuttua tilillemme. Pyydä tällöin tarvittavat tiedot sähköpostitse info@slimagent.fi

  Lasku tai osamaksu

  Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector. Collector palvelua käytettäessä laskuun lisätään maksutapa lisä, joka on 2,95 euroa.


  Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 2000€ ostoissa. Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu. Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.


  Laskun saadessanne voitte valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta. Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä: Tarkemman palvelukuvauksen löydät http://commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/. Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf. Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf


  Lasku - Klarna

  Laskulla maksat helposti ja turvallisesti kun tavara on ensin kotonasi. Maksuaika on 14 päivää. Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Laskutuslisä 4 €.
  Lisätietoja Laskusta http://klarna.com/

  Osamaksu - Klarna

  Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti. Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi) tai kaupan kassalla tarjotuissa kiinteämmissä maksuaikatauluissa (3-36 kk), kun ostoksesi ylittää 100 €. Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti. Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.
  Osamaksuvaihtoehtojen kulut:
  Maksuaika: 3kk, vuosikorko 0%, avausmaksu 9,9€, laskutusmaksu 3,95 €
  Maksuaika: 6kk, vuosikorko 0%, avausmaksu 19€, laskutusmaksu 3,95 €
  Maksuaika: 12kk, vuosikorko 9,95%, avausmaksu 29€, laskutusmaksu 3,95 €
  Maksuaika: 24kk, vuosikorko 9,95%, avausmaksu 29€, laskutusmaksu 3,95 €
  Maksuaika: 36kk, vuosikorko 9,95%, avausmaksu 29€, laskutusmaksu 3,95 €
  Maksuaika: Tili, vuosikorko 22%, avausmaksu 0€, laskutusmaksu 3,95 €

  Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa http://www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa http://www.klarna.fi

  Paytrail-tili

  Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa?
  Paytrail säästää sinut toistuvilta toimitus- ja maksutietojen syöttämisiltä verkko-ostoksilla. Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Jatkossa vahvistat ostoksesi tuhansissa eri verkkokaupoissa yksillä tunnuksilla. Palvelu on ilmainen.
  Näin se toimii
  1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
  2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista. Tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!
  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

  Yhteystiedot

  • SlimAgent
  • 90410 Oulu
  • 0458624652
  • info@slimagent.fi

  Tietoa yrityksestä

  Y-tunnus: 2309900-7. Yrityksen kotipaikka on Oulu. Palautusosoite: KimmonKonttiKy, Laurinkuja 2 A 5, 90410 Oulu

Ostoskorisi on tyhjä.